Ledig tjänst: teknisk säljare

Vi söker teknisk säljare

Elektroservice söker teknisk säljare i expansiv bransch. Vi söker dig som känner till branschen och kanske redan idag arbetar som teknisk säljare, projektledare eller är du kanske maskinkonstruktör, automationselektriker och vill prova på en ny bana som teknisk säljare.

Vi ser gärna att du är bra på att planera och strukturera. Du är social och agerar professionellt och serviceinriktat och ska alltid sträva efter att hitta den bästa lösningen utifrån kundens behov.

Du ska vara lösningsfokuserad och ha ett allmänt intresse för teknik i alla former då vi jobbar med många olika kundsegment och produkter.

Tidigare erfarenhet av automation, underhåll, el och mekanik är meriterande. Du bör ha goda datakunskaper och kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Tjänstebeskrivning 

Tjänsten innebär i huvudsak försäljning av elmotorer och dess kringutrustning, till exempel styrutrustning som frekvensomriktare och mjukstartare eller produkter som fläktar, pumpar och andra liknande industrikomponenter.

Tillsammans med vår verkstad och automationsavdelning kommer du vara delaktig i projekt hos våra kunder samt produktutveckling internt på företaget. Du kommer att arbeta självständigt med försäljning både ute hos våra kunder samt från kontoret och sköta kund och orderhantering i vårt CRM-system. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Eksjö, men eftersom vi har verksamhet på flera orter är vi öppna för att diskutera placeringen för din tjänst.
Vi tillämpar löpande urval.

Om Elektroservice

Elektroservice är en leverantör av elmotorer, pumpar och drivsystem som tillsammans med vår elektromekaniska verkstad är en stabil och trygg samarbetspartner för tillverknings- och processindustrin i södra Sverige. Med ett av Sveriges största lager på elmotorer och frekvensomriktare är vårt mål att alltid kunna leverera den produkt eller lösning som kunden är i akut behov av. 

I vår elektromekaniska verkstad utför vi modifiering, renovering och omlindning av elmotorer men vi erbjuder även förebyggande underhåll ute på plats hos kund. Vi har en automationsavdelning där vi har ett tätt samarbete med våra kunder och hjälper till med projektering, utveckling och byggnation av maskiner och produktionslinjer. 

Är du den person vi söker?
För mer information om tjänsten nås vi på telefon 0381-662260.  
Mejla din ansökan med personligt brev och CV till christer@elektroservice.se 
Ansök senast: 2024-04-21