Om Elektroservice

Elektromekanisk verkstad med fokus på återbruk.

Vi på Elektroservice hjälper dig att skapa en bra balans mellan återbruk och inköp av nya produkter. På så sätt kan du få en hållbar produktion med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Vi säljer och renoverar elmotorer, verktyg och all utrustning som innehåller elektromekanik. I över 50 år har vi levererat högkvalitativa tjänster till industrin, sågverk och många andra branscher. Vi har en hög servicenivå med jourservice för att ni snabbt ska få hjälp att lösa driftstopp eller andra problem. Hos oss hittar du även ett av Sveriges största lager av industrikomponenter. 

Vi är idag 14 anställda i företaget som startades redan 1969 – och vi ser fram emot de kommande 50 åren med samma glädje och nyfikenhet som tidigare. 

Stort lager av industrikomponenter

Vi säljer allt från elmotorer och frekvensomriktare till pumpar, svetsar och verktyg. Hos oss hittar du branschens mest välkända och etablerade varumärken och vi är dessutom auktoriserad servicepartner för bl.a. Grundfos och Wilo samt teknisk partner för ABB. 

Service och jour

Vårt mål är att ha en hög servicenivå och att alltid ha kapacitet att lösa problem i din verksamhet. Med jourservice kan vi dessutom vara på plats att leverera elmotorer i princip när som helst på dygnet. 

Projekt & utveckling

Har du behov av unika lösningar för din verksamhet? Vi är med och utvecklar och bygger helt kundunika produkter till många av våra kunder. Vi ser en stor fördel i att arbeta i nära samarbete med våra kunder och tillsammans har vi under åren utvecklat allt från nya testbänkar till kompletta linjer för produktion.

Reparation & förebyggande underhåll

Vi är specialister på elmotorer och elektromekanisk utrustning. I vår verkstad lindar vi om elmotorer och reparerar tex, pumpar och svetsar. En stor del av våra serviceuppdrag utförs hos kunden, det kan vara lagerbyte på elmotorer eller förebyggande underhåll som förlänger livslängden. Våra medarbetare har lång erfarenhet och ett stort hantverkskunnande kring elektromekaniska produkter och dess komponenter.